X-routes on tosielämän aarrejahti!

X-routes on paikkatietoon perustuva seikkailupeli, jossa pelaajat liikkuvat ulkona pelissä merkattuihin paikkoihin ja ratkovat arvoituksia, suorittavat tehtäviä tai etsivät oikeaa pistettä, jolla avata rasti. Rasteista ja tehtävistä ansaitaan pisteitä ja pelistä riippuen parhaat palkitaan. .

Pelissä voi olla myös salarasteja, joista kerrotaan vain vihje. Pelaajan tulee vihjeen perusteella löytää perille ja ratkaista salaisuus. 

JobHunt ja X-routes

Lataa X-routes puhelimeesi sovelluskaupasta ja avaa se. Alkuruutujen jälkeen pääset pelilistaan, jossa näet JobHunt -pelin. Voit kirjautua järjestelmään jo heti, vaikka itse peli ei ole vielä pelattavissa. Näin pääset heti pelaamaan, kun peli avautuu. 

JobHuntin rastit sijaitsevat Mikkelin keskustassa kävelymatkan päässä toisistaan. Rastit avautuvat 30. ja 31. päivien aamulla. Näin voit suunnitella hieman etukäteen mitkä rastit haluat käydä katsomassa. Muistathan tarkastaa rastin suoritusajan vielä rastin tiedoista erikseen. 

Klikkaa "Liity" -nappia ja siirryt pelinäkymään. Kartalla näet kaikki JobHuntin yritysrastit. Voit käydä niin monessa kuin haluat (Oppilaitoksilla voi olla eri vaatimuksia liittyen kursseihin. Muistathan huomioida ne pelatessasi). Peli on avoin kaikille työnhakijoille. 

Rastin avaaminen

Kun olet löytänyt mieleisen kohteen suunnista paikalle. Paikanpäällä saat lisätietoa yrityksestä ja tehtävästä, jolla saat koodin rastin avaamiseen. Rastin avaamisen jälkeen saat pisteet rastista ja mahdollisia lisätehtäviä. Tämän jälkeen olet vapaa suorittamaan uusia rasteja. 

Jäikö kysyttävää pelistä, tai sovelluksesta?

Pelin asioista yleisesti voit kysyä niko.arola (at) xamk.fi

Sovellukseen liittyvistä asioista support (at) observis.fi

 

x-routes-screen-02.png

Lataa X-routes

x routes google play  x routes app store