JobHuntissa mukana olevat yritykset

logo 600

 

Mikkeli Siivotaan Oy on paikallinen noin 10 henkeä työllistävä osakeyhtiö, jonka veturina toimii nuori yrittäjä. Tarjoamme kaikki siivous- ja puhtaanapidon palvelut sekä tuotteet kotiin, toimistoon ja tapahtumiin. Ei ainoastaan ammattimaista puhtaanapidon suunnittelua ja toteutusta, vaan kokonaisratkaisut jotka laaditaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. 

Meiltä saa aina puhtaasti enemmän.

 

OP Suur Savo RGB oikea

OP Suur-Savo on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on 11 toimipistettä seitsemän kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. 

OP Suur-Savo tarjoaa asiakkaillee kaikki finanssipalvelut.

Sp logo slogan turkoosi

Työharjoittelijat perehdytetään ensisijaisesti päivittäis- ja kassapalveluihin. Päivittäispalvelussa asiakkaat hoitavat mitä moninaisimpia asioita yleisimpinä niistä käteisen nostot ja panot, laskun maksut ja maksupalvelut. Päivittäispalvelussa lasketaan myös yritysten kassatilityksiä, suoritetaan monia selvittelytehtäviä ja tilinavauksia sekä korttitilauksia, annetaan neuvontaa päivittäisten asioiden hoitamisessa. Työharjoittelija osallistuu pankin markkinointitapahtumien suunnitteluun ja niiden toteuttamiseen ja pääsee myös seuraamaan asiantuntijoidemme rahoitus- ja sijoitusneuvotteluja. Suosimme syventävää työharjoittelujaksoa hakevia opiskelijoita, joissa harjoittelujakso on riittävän pitkä.

SUURSAVO LOGO UUSI läpinäkyvä

Osuuskauppa Suur-Savo on lähes 70 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa sekä matkailu-ja ravitsemiskauppa. Tarjoamme myös S-Pankin palveluja ja meillä on myös oma leipomo Mikkelissä.

Olemme maakunnan suurin yksityinen työnantaja ja työllistämme yli 1200 työntekijää. Tämän lisäksi tarjoamme kesätyöpaikan noin 750 kesätyöntekijälle. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme laadukkaan perehdytyksen ja reilua ja reipasta tekemisen meininkiä Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa.

Hae mukaan!

raminkonditoria logo

Makuelämyksiä arkeen ja juhlaan jo 20 vuoden ajan

Tarjoamme aidosti laadukkaita ja maukkaita leipomotuotteita omista kahviloistamme tuoreena myytyinä tai tilattuina. Tilaa meiltä tarjoilut syntymäpäiville, häihin tai valmistujaisiin. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, Ramin leivonnaiset ja leipomotuotteet eivät jätä ketään kylmäksi. Tilaustuotteita on mahdollista muokata omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan.

burger king


BURGER KING®-ravintoloissa käy maailmanlaajuisesti yli 11 miljoona asiakasta päivässä. He tulevat, koska ravintolamme ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju.

Burger King ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. Burger King on työpaikka, jossa saat olla oma itsesi. Kuten hampurilaisistamme, myös erilaisista työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain. Ja mikä parasta, meillä duunissa pääsee myös etenemään. Me uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme. On työtehtäväsi mikä tahansa, haluamme, että olet sellainen kuin olet – ja annat sen näkyä.

logo savas

SAVON VAMMAISASUNTOSÄÄTIÖ (SAVAS) perustettiin vuonna 1989. 
Säätiön tehtävänä on edistää tukea tarvitsevien ihmisten, ensisijaisesti kehitysvammaisten henkilöiden asumis- ja päivätoimintaolojen kehittymistä Savossa. SAVAS rakennuttaa tai hankkii käyttöönsä asuntoja ja muita toimintatiloja, tuottaa asumista ja henkilöiden muuta selviytymistä tukevia sosiaalipalveluja sekä harjoittaa palvelutoimintaansa tukevaa tutkimus-, kokeilu- ja kehittämistoimintaa.

geriwell

 

Geriwell Oy on kotisairaanhoidon ja kotipalveluiden ammattilainen joka tarjoaa laaja-alaisia tuki- ja erityispalveluita asiakkaan kotiin. Asiakkaitamme ovat lapsiperheet, ikäihmiset ja kaikki, jotka tarvitsevat apua arjessa. Palvelujamme ovat mm. kotisiivous, asiointiapu – ja ulkoilutus, henkilökohtainen hygienia, kotikuntoutus, lähihoitajan ja sairaanhoitajan palvelut, kotihoito ja lapsiperheiden kotipalvelu. Olemme hyväksyttyjä  tilapäisen ja säännöllisen kotihoidon,- lapsiperheiden kotipalvelun,-omaishoidon vapaan,-henkilökohtaisen avun,- rintamaveteraanien ja tukipalvelun palvelusetelituottajia.

Tarjoamme palveluja 24/7.

huoltsikka

 

Huoltsikka on lapsiperheille, nuorille ja nuorille aikuisille palveluita tarjoava sosiaalialan yritys. Huoltsikan toiminta-alue kattaa Etelä-, Itä- ja Keski-Suomen. 

Keskeiset toimintamuotomme ovat perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta, vahvasti tuetut nuorten tukiasunnot ja kodinomainen pienryhmäkoti. Huoltsikka tarjoaa erilaisia harjoittelu- ja työllistymismahdollisuuksia terveys ja hyvinvointialojen opiskeljoille.

seviini logo 250x250

INTOHIMONA HYVÄ RUOKA

Raikkaalla ottella, hyvällä mielellä ja rautaisella ammattitaidolla tehdyssä ruuassa on aina reilusti reiluja makuja, Tuoreista raaka-aineista loihdimme kaiken maailman kattauksia - Savolasia paikallisruokia, valloittavia välimeren herkkuja tai vaikkapa makuhermoja kutkuttavia Texmex -tarjoiluja. Meillä on makumaailma hyppysissä.

LOGO ateriapalvelu ahkeraliisa 500

Ateriapalvelu Ahkeraliisa on toiminut jo vuodesta 2000 alkaen tarjoten erilaisia ruokailuun liittyviä palveluja vauvasta vaariin, arkeen ja juhlaan. Lounasravintolamme tarjoaa arkisin tuoreista raaka-aineista valmistetun maittavan lounaan. Juhlapalvelumme ammattitaitoinen henkilökunta loihtii tarjoilut juhlaan kuin juhlaan. Toimitus myös asiakkaan tiloihin tai noudettuna. Wanhan Rokkalantallin anniskeluoikeuksin varustettu tilausravintola luo tunnelmalliset puitteet niin pienille kuin suuremmillekin tilaisuuksille.

Ateriapalvelu Ahkeraliisalla on tarvetta niin työharjoittelijoille, keikkatyöntekijöille kuin vakituisillekin työntekijöille.

city logo

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut

Tarjoavat ruoka- ja puhtauspalveluja Mikkelin kaupungin alueella. He vastaavat päivittäin noin 8500 luonasateriasta ja yhteensä noin 140 000 neliömetrin siivouksesta. Jokapäiväisessä toiminnassa näkyvät kattavina arvoina Etelä-Savon elinvoimaisuus ja ekologisuus. Näitä arvoja huomioidaan muun muassa elintarvikevalinnoissa ja pesu- ja puhdistusaineissa.

He tarjoavat sijaisuuksia, työharjoittelupaikkoja ja kesätyöpaikkoja

observis logo vari

 

Observis tekee paikkatietoon perustuvia sovelluksia, jotka auttavat organisaatioita palvelemaan asiakkaitaan älykkäämmin.

Palvelumme kokoavat tietoa eri lähteistä ja muodostavat visualisoituja tilannekuvia. Tilannekuvien avulla organisaatio ymmärtää asiakkaitaan paremmin, viestii osuvammin ja toimii tehokkaammin.

Meillä työtä tekevät ICT-alan, ympäristömonitoroinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan konkarit.

Haemme liiketalouden opiskelijoita myynnin ja markkinoinnin avuksi.

pietarin pirtti

 

Pietarinpirtti on lämminhenkinen ja hyvää tuulta sisältävä työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat samaan purjeeseen.

Pietarinpirtin monipuolinen toiminta ja laadukkaat palvelut perustuvat yksilöllisyyteen ja asukkaiden itsenäisyyden kunnioittamiseen. Meillä on 24 ryhmäkotipaikkaa ja 33 palveluasuntoa. Lisäksi on kaksi intervallihuonetta lyhytaikahoitoa tarvitseville. Pietarinpirtin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii terveydenhuoltopalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta, fysioterapiapalveluista sekä muista palveluista.

Etsimme ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme lisää vahvistusta.

vetrea

 

Vetrea Oy on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia.

Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu on osa Vetrea-konsernia

Palvelumme kattaa kotityöpalvelut siivouksesta ruoanlaittoon, pyykinpesusta kodin huoltotehtäviin sekä kotihoivapalvelut asioinnista ulkoiluapuun ja virkistykseen.

city logo

Vuoropäiväkoti Vilttihattu

Mikkelin Nuijamiehessä sijaitseva Vilttihattu on värikkäässä ympäristössä toimiva päiväkoti. Oman piha-alueemme lisäksi viereinen lähiliikuntapaikka tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi lähellä sijaitseva urheilupuisto, kirjasto sekä monet museot antavat mahdollisuuksia päiväkotimme yhteisiin retkiin.

Meillä on 110 varhaiskasvatuspaikkaa ja järjestämme ensisijaisesti vuorohoitoa lapsille, joiden perheessä tehdään vuorotyötä. Näin ollen olemme auki ympärivuorokautisesti lasten hoidontarpeen mukaan.

Haemme värikkääseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme lisää vahvistusta eripituisiin sijaisuksiin.

Kenkavero logo

Kenkävero on Saimaan rannalla sijaitseva ympäri vuoden avoinna oleva vanha pappila, joka on tunnettu hyvästä lähiruuasta, upeasta puutarhastaan ja myymälöistään. Vanhan pappilan rakennukset on kunnostettu alkuperäisiä rakennuksia kunnioittaen, mistä johtuu paikan tunnelmallisuus. Historiallisessa ympäristössä viihtyvät kaiken ikäiset!

cittari logo

K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan alaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kyyhkylän Kuntoutuskeskus

KYYHKYLÄ ON HYVINVOINNIN KESKUS SAIMAAN RANNALLA

Kyyhkylässä on helppo rentoutua, virkistyä ja nauttia elämästä. Luonnonkaunis maalaismaisema, hemmotteluhoidot, rantasauna ja lähiruoka luovat tunnelmaa.

Kyyhkylän Kuntoutuskeskus tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluita kaiken ikäisille.

Kyyhkylän historiallisen Kartanon ja Hotelli Rusthollin majoitus- , kokous- ja juhlapalvelut palvelevat vaativiakin asiakkaita.

Palvelukoti Annakoti

Mikkelin keskustassa sijaitsevassa Palvelutalo Annakodissa on monipuolisia palveluja ikäihmisille, kodinomaisessa ympäristössä.

Annakoti tarjoaa tavallista- ja tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaishoitoa. Palvelut sisältävät palvelutarpeesta riippuen hoidon ja hoivan, sairaanhoitopalvelun, fysioterapia- ja sosiaalipalvelut sekä ateriat omasta valmistuskeittiöstä. Annakodissa on lisäksi oma pesula sekä siivouspalvelu.

jobhunt vaakabanneri button